Riasztást adott ki az OTP Bank: minden ügyfél érintett!

Hirdetés

Emailben támadnak az OTP Bank logójával visszaélve, biztonsági figyelmeztetésnek álcázva próbálnak adatokat megszerezni a gyanútlan ügyfelektől. A pénzintézet a honlapján tájékoztatta az ügyfeleket, csalók a bank nevében írt levéllel próbálnak hozzáférni mások adataihoz, számlájához. Az OTP Bank ilyen tartalmú levelet nem küld ügyfeleinek. A szükséges intézkedéseket megtette a pénzintézet.

Adathalász kísérlet (2018. október 10.)Az OTP Bank logójával visszaélve, biztonsági figyelmeztetésnek álcázva próbálnak adatokat kinyerni a gyanútlan ügyfelekből. Kérjük, semmiképp ne kattintsanak a linkre, az OTP Bank ilyen tartalmú levelet nem küld ügyfeleinek. A szükséges intézkedéseket megtette a hitelintézet.

HirdetésA csalók levele:Tisztelt Ügyfelünk

Szeretnénk tájékoztatni Önt arról, hogy egy online ellenőrző kódot vezetett be a magánélet és az ügyféladatok védelmére, mivel ügyfeleink nagy mennyiségű adatlopásnak voltak kitéve. bekell jelentkeznie ahhoz, hogy ellenőrizze, hogy Ön a fiók tulajdonosa, és fiókját automatikusan új funkciók frissítik-e.Kattintson ide a regisztrációhoz: https://www.otpbank.hu/online/verification/Qct19KIEnnek elmulasztása korlátozza a fiók tevékenységeit. Biztonságunk a mi elsőbbségünk. Köszönjük, hogy banki velünk.

Üdvözlettel,Dr. Csányi SándorOTP Bank menedzser.

Forrás: otpbank.hu