S.O.S.!! Vigyázzatok! Szervkereskedők! Ezzel a módszerrel próbálta meg elrabolni 4 férfi a barátom kislányát a minap! Erről mindenkinek tudnia kell! Osszátok!

Hirdetés

Az alábbi bejegyzést  osztotta meg közösségi oldalán. Szervkereskedelem !S.O.S. SEGÍTSETEK!! Szeretném minden ismerősöm figyelmét felhívni!!!!!! Győrben egy nagy fekete autóból 4 jól szituált fiatalember szólít le, fiatal (14-18 év közötti) fiúkat és lányokat, valamilyen utcát, hidat, vagy bármit keresve. Amikor a leszólított gyerek elmondja, hogy merre van, amit keresnek, úgy tesznek, mintha nem hallanák, …és közelebb hívják az illetőt. Miután ő gyanútlanul közelebb megy, megpróbálják az autóba tuszkolni, és ha ez sikerül, a gyereket innentől kezdve senki nem látja többet. Egyik ismerősöm lányát próbálták meg így elrabolni(péntek, fényes nappal a Szigethy Attila utcában! ADY VÁROS ), de neki szerencsére sikerült elmenekülnie. A rendőrség tud a dologról, de valamilyen okból nem publikálja, azért írtam, hogy mindenki beszélgessen el a csemetéjével, és akit tud, értesítsen erről, amit írtam, mert tényleg nem vicc….!!!!

HirdetésHa már hallani nem lehet róla sehol, legalább itt figyelmeztessétek az ismerőseiteket!! “Én most beszéltem egy ismerősömmel telefonon,és Ő azt mesélte,hogy Egerben is lesötétített fekete Mercedesszel szedik össze a 14 – 19éves gyerekeket!Hol élünk?A Rendőrség ilyenkor mit csinál????? KÉRLEK, AD TOVÁBB, MERT ÉLETEKET MENTHETSZ VELE!!!!!”

 tudathalo.com