Szandiék egyszerűen kirúgták, mert nem szereti a Fideszt – Legyen kedves ossza már meg, aki felháborítónak tartja!

Hirdetés

Valla Attilának 44 dalszöveget köszönhet az énekesnő és férje, mégis szakítottak vele. A férfi azt mondja: nem tudták elfogadni, hogy az ellenzéki tüntetőkkel szimpatizál – írja a Bors. Bogdán Csaba Valla Attilának azt írta: elfogyott a türelme, nem bírja nézni a politikai témájú bejegyzéseit. Valla Attila több mint száz zenekarnak írt eddig dalszövegeket, húsz év alatt majdnem ezer népszerû sláger és kilenc musical fűződik a nevéhez. Huszka- és Emerton-díjas szövegíróként jegyzik többek között Cserháti Zsuzsa, Szulák Andrea, Somló Tamás, Gáspár Laci, a Hooligans, Zséda vagy a Nox lemezein, de nagyon sokat dolgozott Szandival is – egészen a múlt hétig,írja a bors

HirdetésA barátsággá mélyült munkakapcsolatnak Valla Attila szerint a politikai ízléskülönbség vetett véget. „Na… 44 közös Szandi-dal után… évek óta rám se kacsintva, le se tojva… Bogdán Csabi törölt, mert nem nézhette tovább, hogy itt politikailag… tudtam, hogy az elsők között lesz… hetek óta tudtam. Jobban »fáj«, hogy a Nagy koncertre sem hívtak meg… ennyi… értem Őt, és értem magam is… minden ok.”

– A napokban kaptam egy levelet Bogdán Csabától, amiben arról tájékoztatott, hogy én vagyok az utolsók egyike, akikkel kapcsolatban próbált kivárni. De most elfogyott a türelme, mert nem bírja nézni a politikai témájú bejegyzéseimet, ezért töröl engem, és nem is kell, hogy a levelére válaszoljak – mondta a lapnak Valla Attila.