Szívet melengető új kép érkezett a hajdúszoboszlói hármasikrekről!

Hirdetés

Szívet melengető új kép érkezett a hajdúszoboszlói hármasikrekről!

Édesapjuk nagyon megható üzenetet tett közzé. Szomorú, hogy édesanya nélkül kell felnőni a kicsiknek, de nagyon jó látni a vidám mosolyt az arcukon…

Az egész országot megrázta a hír a félárván maradt hajdúszoboszlói hármasikrekről, akik édesanyjuk elvesztése után példa nélküli támogatásban és összefogásban részesültek az ország által.

Megtört, ám büszke és kitartó édesapjuk most új képeket osztott meg gyönyörű gyermekeiről, ám ennél is meghatóbb amit mondott.

Hirdetés‘Szépen cseperedik a három kis drága, családom támogatásával pedig minden gond nélkül neveljük őket. Ez természetesen nem sikerült volna, ha az ország szinte egy emberként nem áll mellénk ezekben a nehéz időkben. Úgy érzem sose tudom eléggé megköszönni azt a sok lelki és anyagi támaszt amit tőletek kaptam kedves polgártársaim! Legyen mindenkinek áldott a lelke, aki akár egy forinttal is segített nekem és gyermekeimnek! Kívánom, hogy senki se élje át, amit nekem és a családomnak kellett!

De minden nehézség után és árán kimondhatom: Most már boldog vagyok, és kezd összeállni újra az életem. Miért is ne lennék boldog, hisz drága feleségem az élet legszebb ajándékát adta nekem!’ – nyilatkozta a megható sorokat Tamás, az ikrek édesapja.

Ha szerinted is gyönyörűek a hajdúszoboszlói hármasikrek, úgy kérjük oszd meg ismerőseiddel!