Szívszorító! Könnyes szemmel köszönte meg a félárván maradt ikrek apukája Cserdi népének a tegnap felajánlott segítséget! Osszátok meg szavait!

Hirdetés

Mint ahogyan azt előző cikkünkben olvashattátok,tegnap tiszteletre méltó felajánlást tett Cserdi Polgármestere Bogdán László,a község minden lakójával egyetértve a Hajdúszoboszlón félárván maradt ikreknek és apukájának.

Az édesapa sírva fogadta a nemes gesztust és a következőt válaszolta: “Kedves Polgármester Úr! Elakadt a lélegzetem,amikor megkaptam az önök felajánlását. Valóban nem is tudom,hogyan köszönjem meg,hogy eszükbe jutottunk. Kimentem délután feleségemhez a temetőbe és elmondtam neki:Végtelenül boldoggá tesz,hogy Cserdi községe,ahol egyszerű emberek élnek,hisz tudom,hogy napi gondokkal küszködnek,gondolnak a kicsi Léna,Mira és Milán gyermekeinkre. Sírva,de őszinte leszek:meleg szívvel mentem haza gyermekeimhez.

HirdetésNagyon szépen köszönjük és mélységes TISZTELETTEL fogadunk mindent,amit Önöktől kapunk,mert tudom,hogy szeretettel,önzetlenül adják. Az is boldoggá tesz,hogy megismerhetem Cserdi első és minden emberét. A JÓ ISTEN legyen Önökkel Bogdán László és Cserdi összes lakosa! Bár feleségemet,gyermekeim édesanyját nem kaphatom vissza,de megkönnyíti életemet a tudat,hogy vannak körülöttem igazán jó emberek!” Kérünk titeket osszátok meg az édesapa szavait,mert megérdemli Cserdi minden egyes lakója!

Forrás: kaprazatos.club