Tápai Szabina reagált az állítólagos eljegyzésének hírére

Hirdetés

Fotó: Smagpictures

Tápai Szabina, az ismert egykori kézilabdázó és háromgyermekes édesanya, reagált azokra a híresztelésekre, melyek szerint eljegyezték. A szóbeszéd egy csillogó gyűrű miatt kapott szárnyra, melyet Szabina visel az ujján. Az internetezők és a média egyaránt felkapta a történetet, különösen miután a Bors egy cikke alapján megerősödött a feltételezés, hogy Szabina titokzatos szerelme megkérte volna a kezét.

Hirdetés

A spekulációk eredetét egy esemény adta, ahol Szabina megcsodálta ujján a gyűrűt, miközben egy interjú során a Valentin-napi lánykérésekről volt szó. Ez adta a lökést a pletykák elindulásához, melyek szerint ismét eljegyezték.

Szabina azonban tiszta vizet öntött a pohárba, amikor a lapunk megkereste telefonon. Elárulta, hogy az ominózus gyűrűt saját magának vásárolta tavaly október 27-én, a névnapján, tehát nem kapcsolódik hozzá eljegyzés. A korábbi nyilatkozatában is kifejtette, bár korábban azt gondolta, soha többé nem házasodik meg, nyitott az új szerelemre, de jelenleg nincs terveiben sem esküvő, sem további gyermekvállalás.

Hirdetés

Ezzel a közvetlen és őszinte válaszával Szabina egyértelműen cáfol minden eljegyzéssel kapcsolatos spekulációt, hangsúlyozva, hogy jelenlegi életében más prioritások és vágyak dominálnak.

Forrás: Story