Társai mindennap piszkálták a külseje miatt kislányom, aztán egy nap leesett az álluk attól amit csinált.. Ugye szerintetek is van olyan szép mint a többi “normális” társa? Bátorítanátok ŐT egy szívecskével? Köszönöm!

Hirdetés

Társai mindennap piszkálták a külseje miatt kislányom, aztán egy nap leesett az álluk attól amit csinált. Brenne Mendoza egy 14 éves Californiai lány, aki egy nagyon ritka arc deformitással született, az úgynevezett Goldenhar szindrómával. Az ő állapota miatt az osztálytársai mindennap piszkálták őt az iskolában.

Sokat küzdött a zaklatásokkal, amíg elért a 8. osztályig. Azt gondolta, hogy ha kijárja az általános iskolát megváltozik minden, és élhet nyugalomban. Sajnos tévedett, a trollok a közösségi médián keresztül bántották, gúnyolták és különböző vicces oldalakat hoztak létre , amik őt figurázták ki.

” Úgy éreztem magam, hogy reménytelen az életem, és nincs semmi okom rá, hogy tovább éljek. Szóval én küldtem a barátaimnak egy sms-t mondván : ” Sajnálom, viszlát, tudom hogy nem érdekel ez titeket ” mondta Breanna.

HirdetésBreabba anyja nem bírta tovább, hogy piszkálják őt, ezért egy közeli államba költöztette az egész családot, ahol felfigyelt rájuk egy helyi fotós- aki hallotta a történetét és nagyon megérintette a dolog.Csak egy különleges dolgot akartam csinálni a kislánynak, ami támogatja őt – mondta a fotós

Marshall ismert volt a fotós szakmában, ezáltal elég hamar szerzett profi sminkeseket, profi fodrászt, és a kislány életében először a középpontban érezhette magát.Nyilván ezzel a fotózással nem változtatom meg az egész életét, de csak ha arra a napra elfeledtetem vele a gondjait, már megérte nekem.

Breanna nem ismert magára, amikor kész lett és a tükörbe tekintett. ” Ó Istennem, szóhoz sem jutok, imádom – mondta .

A szülei szerint nagyon jó hatással volt rá ez fotózás, mert újra életet lehet az elkeseredett lányba, és rájött hogy senki véleménye nem számít, amíg ő boldog.

Ez egy olyan történet, amit mindenkinek elkéne olvasnia, aki valaha bántott valaki a külseje miatt, és csak egy dolgot mondok, gondolj bele, hogy mi lenne ha te néznél úgy ki, ahogy az akit bántasz, neked hogy esne?!! – Ha téged is elgondolkoztatott, kérlek oszd meg ismerőseiddel is. Köszönjük.

Forrás: mindenegyben.com