TE, aki tegnap este a Kartács utcában megütötted a 77 éves édesanyámat, mert EZT merte neked mondani! Mégis milyen “embernek” tartod magad? Megtalálunk!

Hirdetés

Az alábbi történetet Adrienn osztotta meg az egyik legnagyobb közösségi oldalon. Tegnap az édesanyám lement vásárolni magának néhány darab tojást vacsorára, amikor is a bolt ajtajában egy jól megtermett barna bőrű tetovált férfi állt. Odaszólt neki anyukám, hogy – ” Legyen kedves beengedni az üzletbe fiatalember!” Erre a férfi lekezelően és felemelt hangnemmel szólt hozzá, hogy ő neki ne mondja meg, mit csináljon. Édesanyám erre megszólalt – “Miért beszél maga így egy idős hölggyel, mikor csak szépen megkértem valamire?” Pár másodperccel később a férfi lekevert neki 2 hatalmas pofont úgy, hogy megszédült és még ráadásként ellökte a földre és a fejét is beverte (csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia).

HirdetésA fél arca belilult. Ép ésszel felfoghatatlan, hogy milyen emberek léteznek és mikre nem képesek! Látleletet vetettünk! Arra szeretnélek kérni Titeket, hogy ha látta valaki az esetet, akkor jelentkezzen, mert édesanyám nem ismerte és nem tudta megjegyezni az illetőt! Csak annyit tudott mondani, hogy nagy darab volt és tetoválások voltak rajta. Osszátok, hátha eljut egy olyan személyhez az üzenetem, aki tud nekünk segíteni abban, hogy megtalálhassuk ezt az “embert”! Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!