Te aljas tolvaj! Te, aki ma reggel betörted az autóm ablakát a Thököly úti Tesconál, de elkövetted EZT a hatalmas hibát! Kérlek szépen segítsetek, hogy eljusson hozzá az üzenetem!

Hirdetés

Kedves embertársaim. Ma délelőtt 2018. 02. 20-án, kedd 8:18 perckor mindössze 10 percre hagytam ott a Thököly úti Tesco előtt az autómat és mire visszaértem ez a látvány fogadott. Korábban soha nem történt ilyen Budapest ezen részén….Most komolyan, mi folyik ebben az országban?

A ‘kedves’ tolvaj volt olyan figyelmes, hogy a táskámat is elvitte, amit biztos, ami biztos alapon betettem az ülés alá, mint mindig…Benne volt minden papírom, 20.000 Forint készpénz, az albérlet kulcsai.

Alkalom szüli a tolvajt, tartja a bölcs mondás, de TE kedves tolvaj, voltál olyan ügyetlen és amatőr, hogy ott felejtettél’ (valószínűleg kiesett a zsebedből a nagy stressz közben) a lábtörlőmön egy mobiltelefont, amiben rengeteg ismerősöd száma benne van.

Kérlek szépen osszátok meg az üzenetem.

Hirdetés“24 órát adok, hogy visszahozd a táskámban lévő lakcímkártyán szereplő címre hiánytalanul a dolgaim. Ha rendőrségre megyek tudom, hogy nagyon elhúzódik az ügy és drága mulatság minden papírt újra csináltatni és lecserélni a zárakat. Amennyiben ez nem történik meg, felhívok minden ismerősödet, majd kiteszem a neved és minden adatod a Facebookra, hogy lássak az emberek, hogy ki is vagy te valójában! Természetesen az autómon okozott kár is téged terhel!”

Minden megosztást hálásan köszönök ÉN és az aljas tettes is. Borzalom, hogy ilyen megtörténhet…egy borús hideg kedd nem is kezdődhetett volna kellemetlenebbül. 🙁