Tegnap a fóti Auchanban megláttuk Majkát és párját, és könnyekben törtünk ki, amikor megtudtuk mit művelnek ott a családokkal!

Hirdetés

Majka – aki miatt Curtis-szel való szétválása miatt hangos a magyar sajtó napok óta – és felesége nagy adományt ajándékozott tíz olyan családnak, akik nevelőszülőként gondoskodnak a gyerekekről, így gördülékenyebben kezdhetik az iskolát a csemeték a szükséges eszközökkel.

A jótettről a Benedetto Gyermekvédelmi Szolgálat számolt be a Facebookon:

Szép napot mindenkinek! 🙂

Szeretnénk veletek megosztani pár képet a tegnapi emlékezetes napunkról. Sok csodás emberrel voltunk körülvéve, a fóti Auchan pedig megtelt szeretettel, hálával és boldogsággal.

Majoros Péter Majka és felesége, Majoros Hajnalka idén is nagy adományt ajándékoztak 10 családnak, akik nevelőszülőként gondoskodnak a gyerekekről.

HirdetésAz iskolakezdés minden kisgyerek számára fontos, Majkáéknak köszönhetően pedig együtt élhettük át, ahogyan a gyerekek boldogan pakolják tele a kosaraikat szebbnél szebb füzetekkel, ceruzákkal, tornazsákkal és minden iskolakezdéshez szükséges kellékkel.

Így itt is szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy még egyszer köszönetet mondjunk Nekik a nevelőszülők és a gyermekek nevében is.

Emellett köszönjük a fóti Auchan dolgozóinak is a segítőkészségüket és a támogatásukat, nekik köszönhetően gördülékenyen ment a “nagy bevásárlás”. 🙂 Auchan Fót

Köszönjük a munkatársainknak, akik minden családdal együtt örültek, együtt pakoltak és nevettek.

Többek között ezek azok a pillanatok, amiért szeretjük a munkánkat.