Tegnap délután egy idősebb hölgy próbált előttem bankkártyával fizetni a Tescoban, de nem volt rajta fedezet. Azt hittem ott helyben megszakad a szívem… Ez történt utána:

Hirdetés

Tegnap délután egy idősebb hölgy próbált előttem bankkártyával fizetni a ceglédi Tescoban! Majd ami ezután történt, az több, mint botrányos! Gratulálok

Szokásos délutáni bevásárlásomra mentem a ceglédi Tescoba, amikor is a kasszánál egy idősebb hölgy próbált a bankkártyájával fizetni. Előtte egy doboz tej, fél kg szeletelt kenyér és 2 db Balaton szelet volt. Azonban a kártyáját folyamatosan elutasította a terminál, mivel nem volt rajta fedezet.

Végül a hölgy nem tudta kifizetni a körülbelül 1000 Ft értékű számlát, ezért távozott. (Látnotok kellett volna azt a szégyenteljes arckifejezést…azt hittem ott helyben megszakad a szívem.)

Mondtam a pénztáros hölgynek, hogy számolja hozzám ezt a pér dolgot és gyorsan a hölgy után rohantam a kis csomaggal és mondtam neki, hogy ” Elnézést, nem szeretném megsérteni, de nagyon boldoggá tenne, ha elfogadná!”

Először nem akarta, de megnyugtattam, hogy bárki kerülhet átmeneti anyagi zavarba, nincs ebben semmi szégyellni való. Tudom milyen rossz érzés azt mondani egy gyermeknek hogy nincs. Végül kedvesen megköszönte és azt mondta – Ez lesz a gyerekeknek a vacsora!