Tegnap elvittem beutalóval vizsgálatra a kislányom, ahol ezt a 12 ezer forintos csekket nyomták a kezembe, majd közölték velem, hogy…

Hirdetés

Egy felháborodott édesanya osztotta meg az alábbi történetet! Nem szokásom az életemet, napjaimat megosztani, de ennek muszáj hangot adjak!!! Dolgozó szülők vagyunk. A kisebbik lányomnak folyton elkezdett fájni a hasa, ha tejterméket fogyasztott! Mint aggódó szülő, úgy gondoltam utána járunk a problémának! Elmentünk a háziorvosunkhoz, akinek elmondtam a panaszokat, majd vizsgálatot kértem! Közölte velünk, hogy természetesen van erre allergia vizsgálat, de hozzátette sajnos költségekkel jár! Természetesen a gyermekemért bármit megteszek! Ilyenkor a pénz nem számít! Megkaptuk a vérvételre a beutalót majd elindultunk! Ami ezután történt, attól elért az idegbaj. A véradóban kaptunk egy 12 ezer forintos csekket, majd közölték velünk, hogy amennyiben ha ezt befizetjük, kiderülhet mi okozza a kislányom fájdalmat!

HirdetésHozzáteszem ismét, hogy Nem Maszek úton mentünk el a vizsgálatra!! Beutalóval érkeztünk! Érthetetlen számomra ez az egész! Közületek járt már így valaki? Szeretném, ha megosztanátok, hogy minél több emberhez elérhessen és senkit ne érjen meglepetés! Vörös Judit Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!