Tegnap épp a vásárlókat igyekeztem kiszolgálni, amikor egy férfi lépett idegesen a pulthoz – Ilyen aljas módon még nem próbált embert rászedni a NAV: Osszátok!

Hirdetés

Elképesztő, hogy mire nem vetemednek az NAV-os ellenőrök, csakhogy sikerüljön megbüntetni valakit. Olvasónk osztotta meg az egyik facebook csoportban történetét.

Egy zöldséges boltban vagyok eladó! Épp kiszolgáltam, benne voltam a gépben, amikor 2-3 embert kikerülve egy 50 év körüli férfi meg egy 40 év körüli nő ugrott a pulthoz. Mondta, hogy nagyon siet, csak egy csokor zöldség lesz, itt a pénz.

Közöltem vele, hogy pár percet várjon, mert benne vagyok a gépben és addig nem veszem el a pénzét amíg nem adok blokkot. Erőteljes hangon visszaszólt, hogy – Nem kell az a k…va blokk. Mit csináljak vele? Itt a pénz vedd el!

HirdetésÉn meg anélkül nem szolgálhatok ki – mondtam neki. Ekkor oda vágta a pultra a csokor zöldséget és kiviharzott a boltból!

Mint aztán kiderült a NAV egyik ellenőre volt, mert még aznap nem messze egy másik üzletben ugyanezt eljátszotta, ahol a fiatal pénztáros hölgy sajnos el vette a pénzt és nem tudta odaadni a blokkot, majd 150 ezer forintos bírságot kapott!

Nem riadnak vissza semmitől. Hihetetlen aljas trükkökhöz folyamodnak a céljuk érdekében. Csak megint a kisboltokat és a kis vállalkozókat próbálják megbírságolni. Pedig lenne pár ötletem, merre kellene ellenőrizgessenek!

Köszönöm, hogy elolvastad a történetemet és vigyázzon mindenki aki ebben a szakmában dolgozik, mert nem tudni, hogy legközelebb hol és milyen módszerrel próbálkoznak majd.

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!