Teljesen átlátszó kólát dobott piacra a Coca-Cola

Hirdetés


Japánban június 11-től már minden sarki boltban és italautomatában kapható a full zéró, 0 kalóriás, víznek látszó kóla. Vagyis eredeti nevén a Coca-Cola Clear. A cég egyébként április elsején jelentette be a hírt, de akkor mindenki csak tréfának gondolta. Úgy látszik, sokkal ügyesebbek voltak, mert így könnyen összeszedhették, hogy az emberek mit gondolnak a vízszínű kóláról.

HirdetésA Index munkatársa megkóstolta az új üdítőt. Állítása szerint

kicsit citrusosabb íze van ugyan, de teljesen megegyezik az eredeti, fekete kóláéval.

Azt egyelőre nem tudni, hogy más országokban, akár nálunk is kapható lesz-e a termék. Ugyanakkor biztosan kevesebb bűntudattal isszák majd, hiszen olyan, mintha az ember egy üveg vízzel sétálna.

Ez azonban még nem minden, a cég ugyanis megcélozta Japán mára egyik legnépszerűbb, csúhai piacát is. A csúhai alapja a sócsú, ami égetett szesz. Ehhez kevernek szódát és különböző gyümölcsöket aromaként.

HirdetésA Coca-Cola ebben az új, számukra egyáltalán nem hagyományosnak mondható piacon is kipróbálja magát, igaz kísérleti jelleggel. Ezért nem valószínű, Ezért nem valószínű, hogy Japánon kívül máshol is kapható lesz majd ez az ital.

Forrás: mindenegyben.com