Thea véleménye a strandolók alakjáról: “Nem mindenkinek lenne szabad kimenni a strandra”

Hirdetés


A norvég blogger Thea Klingenberg azt írja, miért nem kellene mindenkinek kimennie nyáron a strandra.

A strandolás nagyon jó mulatság a meleg nyári napokon, mindenki számára kellemes kikapcsolódás ez de másoknak kellemetlenséget és szorongást is okozhat. Itt főleg azokra gondolunk, akik nem érzik jól magukat fürdőruhában

Sajnos sokszor előfordul az, hogy azok az emberek akik valami miatt nem férnek bele az átlagos fürdőruhába negatív megjegyzéseket kapnak embertársaiktól vagy sokan megbámulják őket.

HirdetésEzzel a dilemmával fogalakozott a blogger Thea Klingenberg is, amikor tavaly feltűnt neki, hogy egy nem kimondottan bikini alakkal rendelkező hölgyről csúnya dolgokat mondtak amit ő meghallott.

“Egyetértek azzal hogy nem mindenkinek való a strand, ezért összeállítottam egy rövid listát” írta Thea egy figyelemfelkeltő blogbejegyzésben és így folytatta:

“Maradj távol a tengerparttól, ha Te:”

Az alábbi lista számos olyan külső és belső tulajdonságot tartalmaz, ami a lány számára zavaró:

seggfej vagy
ha könnyen kritizálsz másokat
ha úgy gondolod, hogy a tőled eltérően kinéző emberek idióták
ha nem szereted a gyerekeket
ha olyan típus vagy, aki imád furcsán kinéző kövér emberekről képet készíteni és azt kitenni az internetre
ha nem szereted a sót, a vizet és a homokot
ha szemetelsz a strandon
ha szexuális jellegű megjegyzéseket teszel embertársaidra

HirdetésA lány ezt is beleírta a blogjába és azt is hozzátette, hogy talán érdemes az ilyen típusú embereknek valóban otthon maradnia.

“Az embereknek van testük, és ha Neked nem tetszik az, hogy az emberek elhozzák a testüket a strandra, akkor a strand egyértelműen nem neked való” írta a lány a blogban.

Mindenféle testalkatú ember kimehet a strandra, de nem minden ember való a strandra. Thea azt is írta, szerinte mindenki számára előnyösebb, ha ezek az emberek inkább otthon maradnak és nem mennek ki a strandra.

Forrás: csodalatos.co