Tisztességesen fizetem a TB-t és ilyen ágyat kaptam a sok millió befizetett forintomért. Hát milyen országban élünk?!

Hirdetés

Életemben nem voltam még kórházban, hála istennek elkerültek az ilyen bajok, de 3 nappal ezelőtt kénytelen voltam bemenni, mert szívpanaszokat tapasztaltam magamon. Az csak mellékes, hogy a mentős diszpécser szerint fogjam meg magam, és ballagjak be, mert akkora a túlterhelése a mentősöknek, hogy nem tudnak értem kijönni, és ő úgy ítéli meg, hogy nem komoly a bajom.. Egyébként hátsó fali infarktusom volt, de sebaj.. Besétáltam, vártam egy laza 6 órát mire sorra jutottam, majd ott fogtak megfigyelésre.

Hirdetés



EZT a gyönyörű panorámát láthattam, ahogy undorodva megérketem a lepukkant szobába.. Ez annyira hihetetlen számomra! Felhúznak havonta újabb és újabb a kormányhoz köthető vállalkozók palotákat, modern szépen burkolt gyönyörű hoteleket, de a kórházban nem tudnak glettelni meg festeni? FILLÉRES tétel azokhoz képest, amiket ők építenek.. a kastélyok, a stadionok.

Mérhetetlenül szégyellje el magát Orbán Viktor, hogy van képe ezt hagyni, és rohadtul nem tesz ez ellen semmit. Bármelyik pillanat alkalmas lenne rá, hogy az ilyen lepusztult szar kórházakat kifessék, gletteljenek, esetleg nyílászárókat cseréljenek, ehelyett a lopás megy, arra van eszük!!! Osszátok meg, hogy jusson el ehhez az emberhez, akit nem érdekel a Magyar nép, csak a Magyar nép pénze!!