Törőcsik Mari ezzel a szívszorító kéréssel fordult hozzánk.Csak ezt az egyet kéri: Ha egyetértesz szívecskét küldj és oszd meg

Hirdetés

A kétszeres Kossuth és Jászai Mari-díjas Törőcsik Mari egyre jobban van, mióta elhagyta a Markusovszky kórházat, ahol tavaly novemberben még az életéért küzdöttek, amikor is tüdőgyulladást kapott. Példa nélküli erejével és élni akarásával ismét legyőzte a halált, most pedig türelmesen várja, hogy orvosai engedélyt adjanak arra, hogy végre utazhasson.

Felépülése és hazatérése alkalmából szívszorító üzenetet címzett minden rajongójához a Művésznő. Sorait változtatás nélkül közöljük:

Hirdetés“Ezúton köszönöm mindenkinek a kedves és biztató szavakat és mindent amit tettetek értem. Úgy érzem, nélkületek nem ment volna. Éreztem, hogy imádkoztok értem és ez kimondhatatlanul sok erőt adott a felépülésemhez vezető úton a kórházban. Most, hogy hazatértem azon leszek, hogy minden erőmet összeszedve még ahogy tőlem telik ismét szórakoztassam azokat az embereket, akik eddig is szerették munkásságomat és persze mindenki mást is. Tudom, ilyet nem kérhetek, de szeretném, ha ez az üzenet minél több embert megtalálna. Tette hozzá viccesen Törőcsik.” – Nyilatkozta Törőcsik Mari.

Hosszú, boldog életet és egészséget kívánunk a Művésznőnek! Egy megosztással és egy szívecskével jelezd, ha Te is szereted a Nemzet Színészét! Küld tovább sorait másoknak is!

forrás