Vannak emberek, akik rossz hatással vannak a lelkedre… ne engedd őket túl közel magadhoz

Hirdetés

Azok az emberek boldogak, akiket csodálatos emberek vesznek körül. Szerető szülők, összetartó család, de mindenki életébe beférkőzhet egy – egy olyan ember, aki szinte mérgező.

Sajnos egyes emberek megmérgezhetik az életünket, bármennyire is odafigyelünk a velük való kapcsolatunkra.

Nem olyan emberek akiknek különleges szokásai vannak, vagy érzelmi gondokkal küszködnek. Az ilyen mérgező emberek nagyon jól tudnak manipulálni, lehet, hogy kedvesek és jóindulatúak, de egyik percről a másikra megváltoznak és rondák lesznek.

HirdetésEzek az emberek általában nem diagnosztizált személyiség zavarral küzdenek, mert be sem ismerik a meglévő problémájukat. Olyan emberekkel barátkoznak akik jószívűek, mert ezektől az emberektől kaphatnak második, sőt harmadik esélyt is, hiszen nekik az a véleményük, hogy minden ember megváltozhat, ha szeretve van.

Az az igazság, hogy a jólelkű embereknek több időre van szükségük, hogy észrevegyék azt, hogy egy olyan emberrel van dolguk aki csak kihasználja őket.

A mérgező emberek néhány tulajdonsága

Egoisták és csak akkor érdekli őket a másik ember amikor hasznot húzhatnak belőle. Nekik mindig igazuk van, akkor is, ha nem róluk szól a történet. Nyilvános helyen, emberek között másként viselkednek mint a magánéletben. Egy szempillantás alatt más emberré válnak, jó emberből hirtelen hideg és agresszív ember lesz minden ok nélkül. Ők sohasem hibásak semmiért, ők mindig áldozatok.

HirdetésHatással vannak ránk ezek az emberek

Ha az előbb felsorolt szimptómák közül valamelyik ráillik a velünk kapcsolatban álló személyre, akkor valószínű, hogy egy mérgező emberrel van dolgunk. Azt érezzük, hogy meg kell őt mentenünk vagy segítenünk kell rajta. Találunk rá okot, hogy elnézzük a viselkedését. Elnyomottnak érezzük magunkat az ő jelenlétében. Nem látjuk előre, hogyan fog reagálni és a vele történő beszélgetés stresszel minket. Hibásnak érezzük magunkat azért, ha neki nincs jókedve .

Sajnos egyes embereket ki kell zárnunk az életünkből azért, hogy egészségesek és boldogok maradjunk. Nem vagyunk kötelesek egy ilyen emberrel tartani a kapcsolatot. Sok esetben nagyon szomorú, hogy pont a szeretett személy mérgezi az életünket, de ez ellen tennünk kell. Lehet, hogy időre van szükségünk, hogy megértsük azt, hogy ő egy mérgező ember.

Forrás: bidista.com