Miután a férfi segített a kiscsikó születésénél, megmutatja a csikót anyjának

Hirdetés

A szülés minden édesanya számára fantasztikus élmény, hiszen végre megláthatja azt a lényt, akit hónapokon keresztül a szíve alatt hordott.

A fiatal újszülött lovaknak megvan az a hihetetlen képessége, hogy hamar lábra állnak és ezért mintha azonnal a világ részeseivé válnának. A kisbabáknak hosszú idő kell ahhoz, hogy fel tudjanak állni. Szüleik sok figyelemmel és szeretettel árasztják el őket, sokat vannak együtt szüleikkel.

A filmben egy férfi segédkezik a szülésnél, segít a kiscsikónak kibújni a placentából. Majd amikor a csikó egy picit megnyugszik, segít neki felállni.

Hirdetés

A ló gazdája megsimogatja az anyát és így gratulál neki de egyben arra is biztatja, hogy álljon fel és foglalkozzon a kiscsikóval. Aztán az anya tisztogatja kicsinye szőrét és a tudtára adja, hogy ő itt van és gondoskodni fog róla.

Az anya és a kiscsikó között azonnal szoros kapcsolat alakul ki és a csikó, miután felállt, követi anyját. Ezt a kapcsolatot nehéz megmagyarázni, de minden szülés után azonnal létrejön. Ha úgy gondolod, hogy a természet szép munkát végzett, kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal.