Végre megérkezett ma reggel a férjem fizetése a számlájára. Elment, hogy kivegye a 100 ezer forintot az automatából! Az sms megjött, hogy kivette a pénzt, a gép viszont nem adott ki semmit! Ezután döbbenetes dolog történt…!

Hirdetés

Kedves ismerősök, rokonok, barátok, facebookosok.

Kérlek benneteket olvassátok el a történetünket,ugyanis ma délelőtt nagy pénzveszteség ért bennünket.A férjem a Kökiterminál OTP bankautomatábol fel akarta venni a fizetését, 100.000 forintot. Viszont az automata nem adott ki egy fillért sem. A sikertelen tranzakció után, ráadásul kapott egy sms-t, hogy a számláról levette az összeget.

Intézkedni szeretet volna az OTP bankban, hogy nézzék meg az automatát vagy csináljanak valamit mert neki szüksége lenne a pénzre. Az ügyintézők abszolút nem voltak segítőkészek, olyannyira, hogy szinte a biztonsági örökkel vitették volna el mert kérte, hogy oldják meg mert be kell fizesse a csekkeket időre mert ha nem kamatot kell fizetnie. Azt mondták,hogy 30 napig kell várjunk amíg kivizsgálják, hogy miért volt üres az automata.

Szerintetek ez a dolgozó ember hibája, akit arra köteleztek, hogy bankon keresztül vehesse fel a fizetését? És mi mit eszünk 30 napig? Ez senkit nem érdekel? Éhezzünk azért mert a Köki Terminál OTP bankban nem végzik el rendesen a munkájukat?

HirdetésHa tud valaki segíteni,hogy hová vagy kihez forduljunk,hogy ne kelljen várjunk 30 napig, írjátok meg nekem. Rendőrség?Újságok?TV? Előre is köszönöm!

Történetünket minden órába megfogom osztani a facebookon addig, amíg valami érdemleges változás nem történik ebben az ügyben. Tudom,hogy megértitek 100000 ezer forint a banknak nem nagy pénz de mi egy egész hónapot dolgozunk érte.

Kérlek Titeket, hogy egy megosztással Ti is segítsétek az ügyüket, hogy mihamarabb a pénzükhöz juthassanak, azt gondolom, mi is elvárnák ezt fordított helyzetben!

Forrás: budapest1873.net