Vérlázító: A gyógyszergyártók nem ismerik el Gyuri bácsi munkásságát – Helyette megpróbálják börtönbe záratni Ezért: – Kélek oszd meg, ha téged is felháborít a dolog!!

Hirdetés

Mint ahogy egy korábbi cikkünkben megírtuk, idén március 15-én Balog Zoltán a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével tüntette ki Szabó Györgyöt, vagy ahogyan hazánkban mindenki ismeri, a bükki füvesembert. Gyuri bácsi, a népi gyógyászat kiemelkedő alakja több évtizedes munkája elismeréseként részesült az állami elismerésben. Aki évtizedek óta megállíthatatlanul azon dolgozik, hogy gyógynövényekkel, gyógyteákkal segítse a kiegészítő gyógymódok iránt nyitott embereket. Könyveiből, előadásaiból hiteles információkhoz juthatnak a természetes gyógymódok iránt érdeklődők.

HirdetésA kitüntetés apropóján Boldogkői Zsolt, a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai Intézetének professzora átnézte a természetgyógyász javaslatait és intézett pár, nem igazán kedves, sőt egyenesen fenyegető szót Gyuri bácsihoz.. „Gyuri bácsi igen komoly betegségekre ajánl szereket a természet patikájából. Ha valaki venné a fáradtságot, és bejelentést tenne a hatóságoknál, igen jó eséllyel megállná a helyét a kuruzslás és megtévesztés vádja” – mondta Boldogkői Zsolt.

A professzor szerint az a legnagyobb probléma, hogy “Gyuri bácsi szándékosan megvezeti az embereket és a gyógyulni akarókat, emellett a gyógynövények igen nagy többségének valójában nincs is gyógyító hatása. A gyulladásgátló hatást emelném ki, mint ritka kivételt, ilyennel sok gyógynövény rendelkezik, például a kamilla”. Boldogkői Zsolt úgy véli, a füvesember tevékenysége nem kitüntetést érdemel, hanem hatóságilag fel kellene lépni ellene, sőt már rég fel kellett volna.

HirdetésA professzor ezután sorra vett tíz módszert, amelyeket Gyuri bácsi javasolt megoldásként különböző betegségekre. A szakértő ezeket egyenként cáfolta. A mellrák szilvalekvárral javasolt gyógyítása kapcsán fogalmazta meg a legkeményebb kritikát a bükki füvesemberrel szemben: „Gyuri bácsi rákgyógyítással kapcsolatos tanai pedig kifejezetten veszélyesek, ezért törvényileg üldözendők kellene, hogy legyenek.” Érdekes és meglepő vádak ezek.

De vajon miért csak most, a kitüntetése után kezdték el vádolni és fenyegetni Gyuri bácsit..? Mi a részünkről nem értünk egyet a professzorral. Egy megosztással kérjük jelezd, ha te sem értesz egyet állításaival! Hosszú és boldog életet kívánunk Gyuri bácsinak és köszönjük az eddigi példaértékű munkásságát! Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Forrás