Vigyázzatok!!! 10 ártatlannak tűnő tünet, amivel a tested segíteni pórbál! SOHA ne vedd fálvállról, , mert jelezni próbál, hogy baj van! Ez a 10 tünet megmutatja milyen betegséged van >

Hirdetés

Ha valahol hiba csúszik a szervezet jól működő fogaskerekébe, különböző tünetekkel próbálja felhívni ennek megoldására a figyelmedet. Olvass belőlük!

Ha valamelyik belső szerved megbetegszik, külső tünetekben is megjelenhetnek ezek a tünetek. Figyelj oda, ha bizonyos ételeket jobban kívánsz, ha hullak a hajad, kiszárad a bőröd…

Édesség utáni sóvárgás

Idegkimerültséget és energiahiányt jelezhet. Ilyenkor egy kevés csokoládé, vagy egy kanál méz segíthet, de nem kell túlzásban vinni a fogyasztásukat.

Sós ételek utáni sóvárgásLehetséges, hogy valamilyen gyulladás vagy fertőzés van a szervezetben.

Nyers ételek utáni sóvárgás

Gyomorhurutra, vagy májproblémákra utalhat. A nyers ételek megnyugtatják a gyomrot, és oldják a görcsöket.

Savanyú ételek kívánása

Lelassult epehólyag, vagy májműködést jelezhet. Annak érdekében, hogy serkentsük ezek működését, fogyasszunk több citromot vagy áfonyát.

HirdetésÍnyvérzés

C-vitamin hiányt jelezhet, igyunk sok zöld teát, zöldséget, gyümölcsöt, és fokhagymát.

Töredezett haj és körmök

Alacsony a kálium és B-vitamin szint, ezért fogyasszunk hüvelyeseket, burgonyát, búzacsírát, tejes kiőrlésű gabonákat.

Száraz bőr

Minden bizonnyal alacsony az E-vitamin szintünk, ezért több tengeri halat, növényi olajat és diófélét kellene fogyasztani.

A könyökön kiszáradt bőr

A-vagy C-vitamin hiányt jelezhet. Fogyasszunk több narancsot, sárgarépát, barackot, sütőtököt.

Lábikragörcs, rossz alvás, feszültségEzek a jelek magnézium és kálium hiányra utalhatnak. Magnéziumban gazdag ételek a dió, lenmag, napraforgó mandula. Sok káliumot tartalmaznak a zöld leveles zöldségek, a kelkáposzta, a spenót, a mángold. De ajánlott még szilvát, céklát, és sárgabarackot fogyasztani.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu