Weisz Fanni édesanyja kórházba került:

Hirdetés

Fotó: Bors

Weisz Fanni, a neves modell, aggasztó hírekkel fordult követői felé: édesanyja, Ágnes a székesfehérvári Szent György Kórházban került kezelés alá. A modell a kórházban töltötte a kedd délutánt, hogy támogassa édesanyját ebben a nehéz időszakban. Bár Fanni nem részletezte, milyen beavatkozásra vagy kezelésre volt szükség, Instagram-történetében megosztott hashtagjei – „anya, nincs semmi baj”, „erős vagy”, „menni fog” – bizakodást sugallnak és erőt adnak nemcsak édesanyjának, de a rajongóknak is.

Hirdetés

A modell és édesanyja közötti szoros kapcsolat példaértékű, Fanni gyakran oszt meg közös pillanatokat és emlékeket követőivel, amelyek azt mutatják, mennyire fontos számára a család. Ez a mostani esemény ismét rávilágít arra, hogy a nehéz időkben a családi támogatás és a szeretet milyen fontos szerepet játszik a gyógyulási folyamatban.

A rajongók és követők szívéből jövő üzenetei és jókívánságaik áradnak Weisz Fanni felé és édesanyjához, mindenki reméli, hogy Ágnes mihamarabb visszanyeri egészségét és erőre kap. A közösség ereje és a pozitív gondolatok ilyenkor különösen fontosak, és Fanni köszönetet mondhat azoknak, akik ebben a nehéz időszakban mellettük állnak.