Zacher Gábor kiállt főorvos kollégája mellett, akit egy ország támadott: Én 100%-ig megértem, hogy miért tette! Ha valaki, én tudom milyen az, amikor… – Ossza meg minden kedves olvasó, hogy tisztán lássanak az emberek!

Hirdetés

Nagy port kavart az elmúlt napokban annak a kismamának a története, akit kiraktak kórházi szobájából, mert helyett kellett biztosítani a szülni érkező miniszterelnök lányának Orbán Ráhelnek, aki harmadik gyermekét hozta a világra. Ma olvasható volt a főorvos úr levele, amit a megalázott kismamának írt, s melyben elnézést kért az őt ért sérelmekért. Azt is elárulta a doktor úr, hogy nem volt más választása, mert odaszóltak neki, hogy azonnal szabadítson fel egy szobát. Az ügyben most Zacher Gábor is megszólalt, aki éveken át vezette a Honvédkórház sürgősségi osztályát. Érdemes elgondolkodni sorain! Íme:

HirdetésVéleményem szerint mindkét fél ( a főorvos úr és a szobájából kizavart kismama is ) egy áldozat ebben a nagy port kavart történetben. Ha valaki, én tudom milyen az, amikor az emberre erős nyomás érkezik a kormány részéről. Nem egyszer fordult velem is elő a Honvédkórház sürgősségi osztályának vezetőként eltöltött éveim alatt, hogy meg akarták mondani mit, kivel és mikor tegyek. A főorvos úrnak nem volt más választása, nem akarta kockáztatni az állását és én ezt 100%-ig megértem. Sajnos ez a mai Magyarország eljutott arra a szintre, amikor már az embert nem hagyják, hogy a lehető legjobb tudása szerint végezze a munkáját, hanem a kormány akar mindent és mindenkit irányítani! Én nagyon bízom benne és arra kérem a magyar népet, hogy nem törjön pálcát a főorvos úr feje fölött, hiszen nem ő az, akit ebben az ügyben felelősségre kell vonni! Szépen kérek minden kedves olvasót ossza meg, hogy tisztán lássanak az emberek a főorvos úrral kapcsolatban! Nektek mi a véleményetek? Írjátok meg kommentben!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!