Zsolt a mentős lefotózta ezt az idős nénit, és olyan dolgokat írt a kép alá, amit döbbenten olvastak az emberek

Hirdetés

Kedves Ismerőseim!Bizony a mentőzés közben is vannak olyan pillanatok, amit érdemes megörökíteni. No nem azért, mert szakmai kihívás volt megoldani a feladatot, hanem azért, mert ritka élménnyel gazdagodunk.A képen Dr. Aradi Sándorné látható kollégám és az én társaságomban. A kép érdekessége az, hogy a néni 1919.08.14-én született.Igen, igen! 99 éves!

A mai napig önmagát látja el egy kis település mellett egy tanyán. 1975.01.01-én ment 40 év munkaviszony után nyugdíjba. Arra a legbüszkébb, hogy mára nyugdíjasként több évet töltött el, mint amennyit munkában ledolgozott. 2 gyermeke, 4 unokája és 4 dédunokája van. Júliusban Pest mellett 99 évesen táncolt a legidősebb unokája esküvőjén. Gyerekként integetett Horthy Miklósnak, aki fehér lován érkezett. Férjével és 2 gyermekükkel beutazták a világot.

HirdetésMost egy ici picit beteges, de megkért minket, hogy 2 nap múlva hozzuk haza, mert sátrat kell állítani, mivel augusztus 20-án jön a család megünnepelni, hogy 99 éves lett és nagyon szeretné elfújni a gyertyákat a tortáján! 😊Kérdésemre, hogy mi a hosszú élet titka szerényen ennyit mondott:”Drága gyermekem!A hit!”Köszönjük, hogy megismerhettük!Isten éltesse sokáig erőben, egészségben!